Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Λέσβος: 500.000 € για εργασίες στο οδικό δίκτυο (Ναυτεμπορική)

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών σε τμήμα της επαρχιακής Οδού Μανταμάδου–Κάπης, που είχε καταρρεύσει από τις θεομηνίες του περασμένου χειμώνα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση-Αποκατάσταση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Λέσβου (Απολογιστικά» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.


Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ/ΚΑΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου. Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Δήμου Μανταμάδου επισκέφθηκε την Πέμπτη ο αρμόδιος Αντινομάρχης, Θεόδωρος Βαλσαμίδης. Στη συνέχεια στο πλαίσιο του έργου έχει προγραμματιστεί η αποκατάσταση της οδού σε τμήμα της Επαρχιακής Οδού Αργένου – Βαφειού που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα, καθώς και η αποκατάσταση υπό κατάρρευση τοιχίου στον Οικισμό της Αργένου.

Σε δήλωση του ο αντινομάρχης, Θεόδωρος Βαλσαμίδης αναφέρει:

«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου συνεχίζει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο των νησιών μας από τις ζημιές του περασμένου χειμώνα. Για την προσπάθεια αυτή που καταβάλουν και το εξαιρετικό αποτέλεσμα, θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Λέσβου και ιδιαίτερα του Τμήματος Συντήρησης Έργων Οδοποιΐας».