Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με παλιούς και νέους συνεργάτες (ΕΜΠΡΟΣ)

Γράφει: Πολλάτου Μαρίνα
30/09/2010

Δοκιμασμένοι φίλοι και συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα, συναποτελούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αγώνας για τα νησιά μας», για τη Λέσβο, που ο Παύλος Βογιατζής επρόκειτο να παρουσιάσει χθες σε συνέντευξη Τύπου, που είχε προγραμματίσει για αργά το απόγευμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βογιατζής, αν και φέρεται να έχει κλείσει και τους 27 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επρόκειτο να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των 23 αφήνοντας, για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση, τις υπόλοιπες ανακοινώσεις για την επόμενη βδομάδα.

Βάσει των όσων είχαν διαρρεύσει έως νωρίς χθες, ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα έχει μαζί του στη μάχη των εκλογών αρκετούς απ’ τους νομαρχιακούς συμβούλους του, αλλά και κάποιους που ήταν υποψήφιοι μαζί του και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις τού 2002 και του 2006 για τη νομαρχία Λέσβου. Όμως θα έχει και «νέο αίμα», από πρόσωπα που, όπως ο ίδιος έχει πει κατ’ επανάληψη το τελευταίο διάστημα, θα έχουν πολλά να προσφέρουν στον καινούργιο θεσμό.

Οι υποψήφιοι…
Δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρξαν διαφοροποιήσεις χθες το βράδυ, ο Παύλος Βογιατζής αναμενόταν να παρουσιάσει τους εξής στο ψηφοδέλτιό του για τη Λέσβο:
Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: Βαλσαμίδης Θεόδωρος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνολογίας υπολογιστών

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Αλατζάς Απόστολος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ανδριώτου Πελαγία, δικηγόρος. Αρώνης Κωνσταντίνος, ιατρός. Αψόκαρδου Βασιλική, εργολήπτρια δημόσιων έργων. Βατής Γεώργιος, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Βέρρος Ταξιάρχης, πολιτικός μηχανικός. Καλαμποκάς Νικόλαος, επιχειρηματίας. Κατσαμάτσα Ευλαλία, Οικονομολόγος. Κουνέλης Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός. Κουρτζής Ηλίας, προϊστάμενος Χημικής Υπηρεσίας. Κουτσοτάσιος Χρήστος, αρχιτέκτονας. Κουφού Γιούλη, δημόσια υπάλληλος. Λίβανου Πόπη, δικηγόρος. Πολυπαθέλλης Μιχαήλ, υπάλληλος Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Πολυχρόνης Ευστράτιος, συνταξιούχος αστυνομικός, Πρωτογεράκη - Γόμου Καλλιόπη, επιχειρηματίας. Τζιμής Ευστράτιος, καθηγητής. Τσισλάκης Ευστράτιος, οικοδόμος. Τσουκαρέλλης Παναγιώτης, κοινωνικός λειτουργός. Σουλακέλλη - Κέλμαλη Παναγιώτα, έμπορος. Φραντζέσκος Παρασκευάς, ασφαλιστής. Χατζηδιάκος Δημήτριος, φοιτητής Διοίκησης και Οικονομίας.